Aanvragen gratis API sleutel

Om gebruiken te maken van onze content heb je een unieke API sleutel nodig. Om deze in je bezit te krijgen dien je het formulier hieronder in te vullen. Je ontvangt dan direct een e-mail ter bevestiging van je aanmelding met daarbij je unieke API sleutel.

Belangrijk: De e-mail die je van ons ontvangt bevat ook nog een bevestigingslink waarmee je de API sleutel moet activeren. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mail adres gebruikt.

Let op! Deze API is bedoelt voor programmeurs die met onze data hun eigen applicaties willen maken. Als je niet bekend bent met een programmeertaal als Java/PHP/Ruby etc.. dan heb je waarschijnlijk niets aan deze API.

E-mail adres 
URL van de website 
   Ik ga akkoord met de voorwaarden voor het gebruik van de API.
   Hou mij op de hoogte van ontwikkelingen
 

Voorwaarden gebruik API

  • Bij iedere film en/of artikel die op de website wordt getoond dient verplicht een link (ongewijzigd) naar de desbetreffende film en/of artikel op FilmTotaal getoond te worden.
  • Bij iedere pagina waar onze data gebruikt wordt dient een vaste link te staan naar www.filmtotaal.nl
  • De API sleutel mag alleen voor de opgegeven website worden gebruikt en mag nimmer worden verstrekt aan derden.
  • Aan het toekennen van een API sleutel en het gebruik van de API kunnen geen rechten worden ontleend. FilmTotaal heeft te allen tijde het recht, om zonder opgaaf van redenen, de samenwerking stop te zetten.
  • FilmTotaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte, immateriële of gevolgschade met inbegrip van gederfde winst, die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de API.